opc_loader

Polsbrace; Back on Track

Artikelnr: 2081
25,00
Maat
x
Beschrijving

De polsbrace is licht steungevend, zonder beweeglijkheid te beperken. De brace is geschikt voor honden die voldoende hebben aan de steun van een zwachtel.  Dit kan zijn na een kneuzing, vanwege artrose of na een operatie. De brace is ook geschikt voor sporthonden die bescherming van hun pols nodig hebben, zoals bij flyball. De brace heeft 3 klittenbandsluitingen.

De brace is gemaakt van 100% Polypropylen met keramik. Wanneer u meer wilt weten over de werking van keramik en de positieve invloed hiervan op de circulatie, klik dan informatie aan. Meet de omtrek van de pols voor de juiste maat.

Wasvoorschrift: 

Een brace geeft steun aan een gewricht. Het veel gebruiken van een brace vermindert echter ook de actieve stabiliteit van een gewricht, omdat de brace de spierfunctie over neemt.

  • Gebruik een brace dus steungevend alleen bij activiteiten die een beroep doen op het gewricht.
  • Gebruik een brace bij een revalidatie in overleg met behandelend dierenarts of dierenfysiotherapeut.
  • Laat uw hond wennen aan de brace.

 

 

      Maat       Maximale omvang pols        Hoogte brace
       S               14 cm             11 cm
       M               15 cm             12 cm
       L               18 cm             14 cm

 

Beoordelingen (1)
Polsbrace; Back on Track

Mijn border collie heeft na een flinke ronde met de bal spelen altijd last van zijn poot als hij zijn brace niet om heeft. Met zijn brace heeft hij nergens last van. Hij gaat echter redelijk snel stuk. Ik heb hem al verschillende keren moeten repareren.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items