opc_loader
Levering

Ophaaltijden DHL:

Maandag t/m zaterdag om 14.00.

Bezorging binnen 24 uur door corona helaas niet gegarandeerd. 

Informatie

              

        Nu op facebook!

         

info@dogfysion.nl

 • NL 63 RABO 0140 8416 60
 • BIC     RABONL 2U

      

Betaling via:

 • Ideal
 • Vooruit betalen per bank
 • Ophalen op locatie in Kamerik

                 

Bezorging:

 • DHL

                    

Incontinentie

Incontinentie voor urine en/of ontlasting is voor hond, kat en eigenaar een vervelende klacht en kan verschillende oorzaken hebben.

 • Verlammingen. De blaas heeft 2 innervatiegebieden: de blaas ontvangt vanuit 2 niveaus van de wervelkolom zenuwprikkels. Stimulatie vanuit het lage deel van de borstwervelkolom zorgt voor ontspanning van de blaaswand en voor sluiten van de sluitspier van de blaas (reservoirfunctie). Prikkeling vanuit de zenuwen vanuit de stuit zorgen voor aanspannen van de blaaswand en ontspannen van de sluitspier (mictiefunctie>plassen). Wanneer deze 2 niveaus door druk op het ruggenmerg op of tussen deze 2 niveaus niet meer goed samen werken, kan incontinentie optreden. De anus heeft alleen een innervatie vanuit de stuitregio. Ook beschadigingen op een hoger niveau kan echter incontinentie voor ontlasting veroorzaken.
 • Lumbosacrale instabiliteit. Deze aandoening kan door druk op de cauda equina (het onderste deel van de uittredende zenuwen van het ruggenmerg) tot licht urineverlies leiden. Dit urineverlies is belastingafhankelijk. Springen, trap lopen, gestrekte draf, lang zwemmen, wild spelen kan de klacht verergeren.
 • Sterilisaties. Na een sterilisatie kan als complicatie lichte urine-incontinentie optreden.
 • Urineweginfectie
 • Geen duidelijke oorzaak.

Bij elke vorm van incontinentie is het belangrijk de oorzaak van de klacht te weten, omdat dan eventueel een therapie ingesteld kan worden. Bespreek deze klacht daarom met uw dierenarts. Bij incontinetie is het gebruik van incontinentiemateriaal voor hond, kat en eigenaar prettig en hygienisch.

De ideale oplossing hangt af van de hoeveelheid urineverlies, van de vorm van incontinentie (urine en/of ontlasting), maar ook van het karakter van uw hond of kat. Het Medical Pet Shirt is niet geschikt bij incontinentie voor ontlasting.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Winkelwagen
Bezorging

Alle bestellingen worden met DHL verzonden; kleine artikelen als brievenbuspakket.

Houd u mailbox in de gaten zodat u weet wanneer u bezorging kunt verwachten. 

                                              

Gastenboek
Karin Beelen 
Heb sinds 2 dagen het Perfect Fit tuig voor...
els kampman 
het Medical Pet Shirt is niet geschikt voor...
Top 3 Verkocht
Nieuwe Producten