opc_loader
Levering

Bestellingen voor 14.00 zullen maandag t/m vrijdag op dezelfde dag verwerkt, en indien op voorraad, verzonden worden. 

Informatie

              

Dogfysion ook op facebook

       

Bankgegevens: 

  • NL 63 RABO 0140 8416 60
  • BIC     RABONL 2U

      

Betaling via:

  • Ideal
  • Vooruit betalen per bank
  • Ophalen op locatie in Kamerik

Bezorging: 

           

      

                    

Algemeen

Als full-time dierenfysiotherapeut met 22 jaar ervaring behandel ik dagelijks 5 tot 9 honden en katten. Daarbij adviseer ik eigenaren niet alleen over toegestane belasting, huiswerkoefeningen en massagehandgrepen. Vaak is aanschaf van oefenmateriaal en ondersteunend materiaal, zoals antitrektuig, zwemvestje, draagtas achterhand etcetera te adviseren en soms ook noodzakelijk. Omdat het voor eigenaren niet eenvoudig bleek te zijn om het juiste product te vinden, heb ik besloten om een webwinkel te beginnen waar eigenaren, collega’s en dierenartsen niet alleen de meest gevraagde artikelen kunnen bestellen, maar ook bij de verschillende artikelen meer achtergrondinformatie kunnen vinden. Bovenvermelde artikelen in mijn webwinkel zijn artikelen waar ik zelf in de praktijk mee werk, waar ik voor 100 % achter kan staan en die een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Tevens vindt u artikelen in mijn webwinkel die handig kunnen zijn bij de verzorging en van belang zijn bij het voorkomen van klachten en blessures.

Ik streef naar uitbreiding van het aantal producten, dus houd het aanbod in mijn webwinkel in de gaten. Suggesties zijn uiteraard ook welkom. Aarzel niet om voor vragen het contactformulier te gebruiken.

Openingstijden

Dogfysion is op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. Het ophalen van artikelen is uitsluitend na betaling en op afspraak mogelijk.

Bestellen

Om misverstanden te voorkomen, kunt u alleen via mijn webwinkel en niet via mijn website bestellen. Geef duidelijke informatie over bezorgadres, eventuele kleur en de gewenste maat. Bij elk product staat, indien van toepassing, de maatvoering vermeld.

Betaling

Het gewenste artikel kunt u in mijn praktijk ophalen of op laten sturen. Het ophalen van bestelde en betaalde artikelen kan alleen op afspraak. Verzending vindt plaats wanneer betaling van de factuur heeft plaats gevonden. De vermelde prijzen zijn excl. verzendkosten.

Algemene Voorwaarden

Om misverstanden te voorkomen, raad ik u aan ook de keuzemogelijkheid "Algemene Voorwaarden" aan te klikken en te lezen.

Dogfysion

Meent 1A

3471 EA Kamerik

T/F 0348-442865    

[email protected]

Bank: IBAN NL 63 RABO 0140 8416 60

          BIC RABONL 2U

KvK 30244743 BTW NL001496126B91