opc_loader
Levering

Bestellingen voor 14.00 zullen maandag t/m vrijdag op dezelfde dag verwerkt, en indien op voorraad, verzonden worden. 

Informatie

              

Dogfysion ook op facebook

       

Bankgegevens: 

  • NL 63 RABO 0140 8416 60
  • BIC     RABONL 2U

      

Betaling via:

  • Ideal
  • Vooruit betalen per bank
  • Ophalen op locatie in Kamerik

Bezorging: 

           

      

                    

Antitrektuigjes

Regelmatig blijkt een klacht samen te hangen met het trekgedrag van een hond. Het samen met de eigenaar zoeken naar de voor de hond en eigenaar meest plezierige oplossing is vaak van belang voor het slagen van een behandeling. Er is bij trekgedrag namelijk geen pasklare oplossing. Daarbij zijn er zoveel producten in de handel dat een eigenaar door de bomen het bos niet meer ziet en zijn niet alle producten hondvriendelijk en in de dierenspeciaalzaken te koop. Die producten waar ik als dierenfysiotherapeut achter kan staan, heb ik voor mijn webwinkel geselecteerd. Omdat foutief gebruik van antitrekmateriaal met bevestiging op de kop van de hond tot nekklachten kan leiden, vindt u halters niet in mijn webwinkel.  Uiteraard zult u als eigenaar bij trekgedrag met elk hulpmiddel moeten oefenen.

Het gebruik van een Y-tuig (dus met een Y-vormig frontje) in plaats van een halsband of een tuig met horizontale borstband kan het trekken van uw hond al positief beïnvloeden en dus verminderen. Wanneer dit onvoldoende werkt, kunt u gebruik maken van de volgende antitrektuigjes als hulpmidden om het trekken van uw hond te verminderen. 

Het Non Pull Harness heeft alleen een aangrijpingspunt op de rug, maar wordt door eigenaren en honden als erg plezierig ervaren. De kreet "stops pulling instantly" op de verpakking belooft veel, maar is bij de meeste honden niet teveel gezegd. Grote en sterke honden kunnen zich er doorheen trekken; voor deze honden is dit tuig niet geschikt.

Het No Pull Harness is pas sinds 2019 op de markt. Het tuig gebruikt hetzelfde principe als het Non Pull Harness, maar is veel steviger vorm gegeven en heeft tevens een borstring. Dit maakt dat dit tuig ook voor grote, sterke honden gebruikt kan worden. 

Het Perfect Fit Tuig met ring op het frontdeel levert een perfect passend, comfortabel tuig op welke u ook in staat stelt de hond via rug en borst te begeleiden.

 

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1