opc_loader
Levering

Bestellingen voor 14.00 zullen maandag t/m vrijdag op dezelfde dag verwerkt, en indien op voorraad, verzonden worden. 

Informatie

              

Dogfysion ook op facebook

       

Bankgegevens: 

  • NL 63 RABO 0140 8416 60
  • BIC     RABONL 2U

      

Betaling via:

  • Ideal
  • Vooruit betalen per bank
  • Ophalen op locatie in Kamerik

Bezorging: 

           

      

                    

Badjas

We stellen steeds hogere eisen aan onze hond: niet alleen gedragsmatig maar ook qua belasting. Steeds meer eigenaren bedrijven sport met hun hond; vaak ook meerdere taken van sport. Maar ook tijdens de dagelijkse wandeling laten we onze hond graag spelen met andere honden en is ook de (werp)bal niet meer weg te denken.  We vragen atletische prestaties van onze hond; iets waar we als eigenaar lang niet altijd bij stil staan. Bij 90 % van de honden die ik met een verlamming voor revalidatie binnen krijg, is de verlamming opgetreden bij het spelen met een bal.

Een atleet zal het niet in zijn hoofd halen om een warming-up en cooling down over te slaan. Om blessures bij onze hond te voorkomen is het warm lopen en uit lopen ook belangrijk. Maar ook het warm weg leggen van de hond voor en na een belasting is belangrijk. Zeker wanneer de omgevingstemperatuur aan de lage kant is of wanneer de hond nat is.

Daarom mogen hondendekens in mijn webwinkel niet ontbreken. U vindt een dun fleece deken voor na het zwemmen en een dikker fleece deken voor koudere dagen. Daarbij zal vanaf mei 2013 ook de Back on Track deken te bestellen zijn. Deze gepatenteerde deken heeft bij de sporthond maar ook bij de hond met rugklachten een grote meerwaarde.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1