opc_loader
Levering

Bestellingen voor 14.00 zullen maandag t/m vrijdag op dezelfde dag verwerkt, en indien op voorraad, verzonden worden. 

Informatie

              

Dogfysion ook op facebook

       

Bankgegevens: 

  • NL 63 RABO 0140 8416 60
  • BIC     RABONL 2U

      

Betaling via:

  • Ideal
  • Vooruit betalen per bank
  • Ophalen op locatie in Kamerik

Bezorging: 

           

      

                    

Verzorging

Een hond die niet lekker in zijn vel zit, toont dit in zijn houding, zijn manier van bewegen, zijn gedrag, maar ook in zijn vachtstructuur. De hond zal vaak overmatig verharen. Extra aandacht voor huid en vacht is dan van belang. De Furminator is succesvol bij het verwijderen van ondervacht zonder de bovenvacht te beschadigen. De Furminator helpt bij het voorkomen of verminderen van klitten en huidirritaties, bij hond en kat.

Afhankelijk van de vacht kan een hond bij sport, spel en bij warm weer moeite hebben overtollige warmte kwijt te raken. Senior honden en honden met hart- en luchtwegaandoeningen hebben het nog moeilijker bij warm weer. De Swamp Cooler is voor deze honden een effectief en comfortabel hulpmiddel om oververhitting te voorkomen. Ook de gezonde hond en de sporthond zult u bij warm weer met dit product een plezier doen.

Angst is een slechte raadgever, voor ons maar ook voor onze hond. Wanneer angst en stress bij uw hond aanleiding is tot het vertonen van ongewenst gedrag kan het Thundershirt of het Top shirt van MPS een hulpmiddel zijn om deze angst terug te brengen naar een acceptabel niveau. In Amerika heeft meer dan 80 % van de hondeneigenaren bij gebruik van een Thundershirt een aanzienlijke afname van de angstsymptomen gemeld. Omdat verplichte rust tijdens een revalidatie ook voor de nodige stress kan zorgen, mogen deze producten niet in mijn webwinkel ontbreken.

Tevens in deze categorie diverse verzorgingsproducten; ook voor het gebit van uw hond.

 

 

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1