opc_loader

Een hond die niet lekker in zijn vel zit, toont dit in zijn houding, zijn manier van bewegen, zijn gedrag, maar ook in zijn vachtstructuur. De hond zal vaak overmatig verharen. Extra aandacht voor huid en vacht is dan van belang. De Furminator is succesvol bij het verwijderen van ondervacht zonder de bovenvacht te beschadigen. De Furminator helpt bij het voorkomen of verminderen van klitten en huidirritaties, bij hond en kat.

Afhankelijk van de vacht kan een hond bij sport, spel en bij warm weer moeite hebben overtollige warmte kwijt te raken. Senior honden en honden met hart- en luchtwegaandoeningen hebben het nog moeilijker bij warm weer. De Swamp Cooler is voor deze honden een effectief en comfortabel hulpmiddel om oververhitting te voorkomen. Ook de gezonde hond en de sporthond zult u bij warm weer met dit product een plezier doen.

Angst is een slechte raadgever, voor ons maar ook voor onze hond. Wanneer angst en stress bij uw hond aanleiding is tot het vertonen van ongewenst gedrag kan het Thundershirt of het Top shirt van MPS een hulpmiddel zijn om deze angst terug te brengen naar een acceptabel niveau. In Amerika heeft meer dan 80 % van de hondeneigenaren bij gebruik van een Thundershirt een aanzienlijke afname van de angstsymptomen gemeld. Omdat verplichte rust tijdens een revalidatie ook voor de nodige stress kan zorgen, mogen deze producten niet in mijn webwinkel ontbreken.

Tevens in deze categorie diverse verzorgingsproducten; ook voor het gebit van uw hond.

 

 

Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Winkelwagen
Bezorging

Kleine artikelen worden in enveloppenpost, pakketten met DHL Track en Trace verzonden. 

                           

     

Gastenboek
Karin Beelen 
Heb sinds 2 dagen het Perfect Fit tuig voor...
els kampman 
het Medical Pet Shirt is niet geschikt voor...
Top 3 Verkocht
39,50
65,95
Nieuwe Producten
6,95
7,75
1,50