opc_loader

Non Pull Harness

Artikelnr: 2012
17,95
Maat
x
Beschrijving

Het Non Pull Harness is een zeer hondvriendelijk tuig. Het stelt bijna elke eigenaar in staat het trekgedrag positief te beïnvloeden. Hele sterke honden met extreem trekgedrag kunnen zich door het tuig heen trekken. Voor deze honden is dit tuig niet geschikt.

Het zwarte tuig bestaat uit een borststuk dat door met stof omgeven banden gekoppeld is aan een bevestigingspunt op de rug, tussen de schouderbladen. Daar kan iets ruimte overgehouden worden, waardoor de hond bij trekgedrag een klein kneepje op de rug krijgt. Het borststuk ligt op het borstbeen en is in 3 richtingen licht elastisch. De banden irriteren absoluut niet in de oksels van de hond. Het tuig moet gecombineerd worden met een vaste lijn en niet met een flexilijn!

  • Het tuig kan als gewoon tuig gebruikt worden door het bevestigingspunt op de rug meer aan te sluiten.
  • Niet geschikt als autotuig.
  • Slechts kleine correcties zijn voldoende.
  • Wees consequent: stop even bij trekgedrag en begeleid uw hond positief.

Het tuig is in 3 maten verkrijgbaar (S, M en L). Zie voor richtlijnen maatvoering sizeguide.pdf

Voor pas- en gebruikinstructies

Beoordelingen (1)
Non Pull Harness

Het is een mooi tuig en het zit perfect. Het blijft ook goed zitten onder het wandelen, het zakt niet scheef. Maar de kreet dat het trekken direct stopt, is iets teveel gezegd. Mijn hond kan wel degelijk nog trekken, maar niet hard meer. De fleecebanden onder de oksels zitten prima, maar ik denk dat juist hierdoor de hond het trekken niet als erg vervelend ervaart.
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items