opc_loader

MPS verbandschoen

Artikelnr: 2064
20,50
Maat
x
Beschrijving

De Medical PetS Boot is een waterdichte schoen, ontwikkeld om bandage of gipsverband droog te houden. De Medical PetS Boot is voorzien van een duurzaam gegoten, soepele rubberen antislip zool. Deze rubberen zool loopt aan de voor- en achterzijde hoger door. Dit biedt meer bescherming als de hond sleept met zijn poot. Door de ruime opening is de Medical PetS Boot naast bescherming van een bandage ook zeer geschikt voor honden met een spalk of gips.

De opening is voorzien van een treksluiting tegen de regen en de sluitbanden met Velcro ® houden de Medical PetS Boot perfect op zijn plaats.

De Medical PetS Boot is verkrijgbaar in 7 maten. En voor extra flexibiliteit is de maat M en L zowel in een lange als korte uitvoering beschikbaar. Elke maat is te herkennen aan een specifieke kleur tag.

Maatvoering:

Beoordelingen (1)
MPS verbandschoen

Geweldige schoen voor honden die in het gips zitten I.v.m. een gebroken poot of die een verbandpoot hebben. Super waterdicht en heel makkelijk aan te trekken, klittenband zorgt ervoor dat de schoen goed blijft zitten. Helaas vond ik deze schoen pas na 3 weken tobben met rubber lapjes en elastieken en dat ook nog in de week dat er veel sneeuw viel in Nederland. Ik raad daarom Dogfysion aan om deze medische hulpmiddelen onder de aandacht van dierenartsen en dierenklinieken te brengen want het had erg veel ellende kunnen besparen als ik deze schoen meteen in de dierenkliniek had kunnen kopen.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items