opc_loader

Anti-Houdini riem

Artikelnr: 2047
24,95
Maat
Uitverkocht
x
Beschrijving

NIEUW

We kennen allemaal wel een hond in onze omgeving die zich uit tuig en halsband los weet te worstelen. Of uit angst of omdat de "truc" bekend is. De meest hondvriendelijke oplossingen zijn een tuig met een band achter de borstkas (bijv. de webmaster) of de hond op halsband en tuig vast te maken. 

De webmaster geeft beperkte bewegingsvrijheid van de borstkas. Het gebruik van een riem met 2 musketons verkort de effectieve lengte van de riem, terwijl het lopen met 2 riemen niet in alle situaties handig is. 

Daarom is in samenwerking met "Zelfgemaakt voor Dieren" deze anti-Houdini riem tot stand gekomen. De riem is geknoopt, licht goed in de hand en kan op verschillende lengtes gebruikt worden. Effectieve lengtes: op 1.20, op 1.40 en op 1.60.  De maten XS en S zijn 8 mm. dik; de maten M t/m XL 12 mm. 

De riem heeft aan één uiteinde 2 musketons, die u kunt gebruiken om aan halsband en aan tuig vast te maken. Wanneer uw hond uit het tuig ontsnapt, zit de hond nog aan de halsband vast. Zo kunt u weer genieten van de wandeling met uw hond. Ook kunt u de riem vast zetten op rug en borstring van tuig om het trekken af te remmen of om uw hond naar links of rechts te sturen. Wanneer u de sling aan de rechter kant van uw hond heeft, stimuleert u de hond aan de linker kant van de weg te lopen. En omgekeerd. 

Maak de verste ring altijd vast aan halsband c.q. borstring!

Afstand tussen de 2 musketons / maat musketon

  • XS    17 cm     2 x 1.2 cm
  •  S     20 cm     2 x 1,5 cm
  •  M     27 cm     2 x 1.7 cm
  •  L      30 cm     2  x 1.7 cm 
  • XL     37 cm     1 x 1,7/1 x 2 cm


 

Beoordelingen (1)
Anti-Houdini riem

Hier een bericht over de hondenlijnen. Ik ben er erg tevreden over, zijn mooi ,stevig, liggen prettig in de hand. kortom ze geven een veilig gevoel, wat bij mijn honden erg belangrijk is.een puntje is dat de XL lijn wat korter is dan de L lijn, dat is wat lastig als ik met ze samen loop, maar verder top!!!! groet Debby
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items