opc_loader

Top 40 serie

Artikelnr: 2042
18,95
Kleur
Maat
Uitverkocht
x
Beschrijving

Deze Italiaanse Spinone draagt een Perfect Fit Harness uit de 40 serie.

Beoordelingen (2)
Top 40 serie
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat: 1

Ivm speurwerk gezocht naar een goede tuig. Via de site in contact gekomen met Elma Bakker, dierenfysiotherapeut, die mij voorzag van hele goede en duidelijke informatie. Hartelijk dank daarvoor.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

i.v.m mijn rug op zoek gegaan naar een goed harness ,zodat ik goed met onze bouvier kan lopen zonder dat ze door de lijn heen trekt,na `t nodige speurwerk bij deze site gekomen,via de mail paar x contact gehad met goede info,en na foto`s gestuurd te hebben van onze boef de maten gekregen die waarschijnlijk bij onze hond pasten.
Vanmorgen alles binnen uit de 40 serie,ziet er goed solide uit stevige stof met zachte flease en goede sluit stukken,ik heb er een exstra ring bij voor het trekken,het past super en en schuift niet en waar ze met der haltey nog wel eens er door kon trekken blijft hier alles goed zitten en kan je de hond op een veel betere manier corriceren als dat evt nodig is .
Ik kan het eigenlijk iedereen aanraden mocht je hond niet trekken dan zonder exstra ring, je heb echt iets wat het dubbel en dwars waard is .....dus ik blij en onze boef blij !!!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items
18,95