opc_loader
Levering

Bestellingen voor 14.00 zullen maandag t/m vrijdag op dezelfde dag verwerkt, en indien op voorraad, verzonden worden. 

Informatie

              

Dogfysion ook op facebook

       

Bankgegevens: 

  • NL 63 RABO 0140 8416 60
  • BIC     RABONL 2U

      

Betaling via:

  • Ideal
  • Vooruit betalen per bank
  • Ophalen op locatie in Kamerik

Bezorging: 

           

      

                    

DOGFYSION

Algemene verkoopvoorwaarden

 ______________________________________________________________________________

Artikel 1. Toepasselijkheid 

Op alle bestellingen zijn de volgende Algemene Voorwaarden van toepassing. Bij een bestelling accepteert u onderstaande voorwaarden. Deze voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet of de verkoopovereenkomst.

Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

Alle prijzen zijn vrijblijvend. Prijswijzigingen zijn, mits voorvermeld, toegestaan. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling. Indien een bestelling niet kan worden geaccepteerd, wordt u dit binnen 7 dagen vanaf de dag van bestelling medegedeeld.

Artikel 3. Prijzen en betalingen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro's, inclusief het in Nederland geldende BTW percentage. Er zijn meerdere betalingsmogelijkheden: * Bij afhalen in praktijk : contant / pin * Bij bezorging aan huis : vooruitbetaling. Indien de prijs voor het aangeboden product stijgt in de periode tussen de bestelling en de uitvoering daarvan, bent u gerechtigd binnen 2 werkdagen na mededeling van de prijsverhoging de bestelling te annuleren.

Artikel 4. Levering 

Het door u bestelde product zal zo snel mogelijk geleverd worden. Door de uitgebreide voorraad is levering vanaf het moment van betaling in principe binnen 2 werkdagen mogelijk. Wanneer het product in nabestelling is, zal dit helaas niet gerealiseerd kunnen worden: u vindt het product dan onder uitverkocht.  Heeft u met spoed een artikel nodig, dan kunt u altijd even bellen of mailen om er zeker van te zijn of 48-uur levering gerealiseerd kan worden. Ophalen is dan nog sneller.

Indien door omstandigheden een levertijd binnen 7 werkdagen niet gerealiseerd kan worden, zult u zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen deze 7 werkdagen op de hoogte worden gebracht. U heeft geen recht op schadevergoeding, maar kunt uiteraard wel uw bestelling annuleren. De levering van de producten geschiedt op het door u aangegeven adres.

Artikel 5. Eigendomsvoorbehoud

Het eigendom van geleverde producten gaat pas over indien u aan uw betalingsverplichtingen heeft voldaan.

Artikel 6. Reclames en aansprakelijkheid

U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of het product/de producten aan de overeenkomst en uw wensen beantwoordt/beantwoorden. Indien dit niet het geval is, kunt u het product/de producten retourneren door gebruik te maken van het meegeleverde formulier of door dit formulier hier te downloaden.

Bij fabricagefouten heeft Dogfysion Kamerik de keuze het betreffende product te vervangen door een nieuw product dan wel de factuurwaarde daarvan, binnen 14 dagen, te restitueren. Onder factuurwaarde worden de kosten van het product en verzendkosten van Dogfysion naar klant bedoeld.

Indien u een product wilt ruilen tegen een andere maat, wordt de factuurwaarde van uw eerste bestelling in mindering gebracht op uw tweede bestelling. 

Voldoet het door u bestelde product niet aan uw verwachtingen, dan kunt u het product, mits onbeschadigd, en voor zover van toepassing, in originele verpakking en met aangebrachte kaartjes, binnen 14 dagen retourneren. De met luchtgevulde artikelen kunnen niet geruild worden. De kosten voor verzending zijn voor uw rekening. Bij retourneren is verzending met Track and Trace verplicht. De factuurwaarde van uw bestelling wordt binnen 14 dagen gecrediteerd. 

Artikel 7. Bestellingen/communicatie

Voor misverstaan, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestelgegevens en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en Dogfysion, is Dogfysion slechts aansprakelijk voor zover er sprake is van opzet op grove nalatigheid van haar kant.

Artikel 8. Persoonsgegevens

De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in een bestand. Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt voor de uitvoering van uw bestelling en in verband daarmee aan derden ter beschikking gesteld. De verwerking van uw gegevens zal geschieden in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

Artikel 9. Geschillen

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Contactgegevens:

Dogfysion 

Meent 1A

3471 EA Kamerik

T/F 0348-442865 M 06-55733788

Bank: 140841660

KvK 30244743 BTW NL001496126B91