opc_loader

Antislip hondensok

Artikelnr: 2073
7,95
Kleur
Maat
Uitverkocht
x
Beschrijving

Deze hondensok heeft antislip noppen en is in 4 maten en 2 kleuren verkrijgbaar. Daarbij laat de sok lucht door waardoor de huid van uw hond minder belast wordt dan bij het gebruik van een schoen. De sok kan ook gebruikt worden in combinatie met een hondenschoen om de wrijving van een schoen te verminderen of om de hondenschoen beter passend te maken. Om de sok nog beter op zijn plaats te houden kunt u eventueel een breed stoffen haarelastiek gebruiken (1 vinger ruimte tussen elastiek en huid van uw hond over houden). Het succes van het gebruik van de sok is afhankelijk van de juiste maat. Een te wijde sok zal gaan draaien en vergroot de kans op uitglijden. Ook zal niet elke hond een sok op zijn plaats laten. De sok wordt per 4 geleverd. 

  • Laat uw hond eerst wennen aan de sok en doe de sokken 's nachts en bij uw afwezigheid altijd uit
  • De sok moet het zooltje tot het middenvoetje bedekken
  • Houd de zoolkussens van uw hond vrij van haar zodat uw hond zonder sok of schoen ook zoveel mogelijk grip heeft
  • Wanneer maat L te klein is, dan is de Trixie sok maat M/L of L/XL een optie
  • Rasvermelding is richtlijn; meet dus na!

Maatvoering: (lengte x breedte in rustlengte); prijs per 4 sokjes. 

  • XS  (39 x 28 mm): Chihuahua, Yorkshire
  • S    (45 x 35 mm): Beagle, Cairn Terrier, Mops
  • M   (52 x 40 mm): Franse Bulldog, Kees
  • L    (59 x 50 mm): Schnauzer, Spaniel, smalvoetige Retriever/Herder

Beoordelingen (4)
Antislip hondensok

Deze sokjes werken niet helaas.De anti-slip oppervlakte is veel te klein, want natuurlijk verplaatst het, hierdoor wordt het gevaarlijk voor de hond. Anti-slip zou rondom moeten zitten.
Beoordeling: [1 van de 5 sterren]

Mijn schotse herder (collie) gebruikt deze sokjes ook. (voor de achterpoten). Ook hem passen ze uitstekend, en hij heeft dankzij deze sokjes weer grip op het laminaat.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ik ben verbaasd over negatieve waardering. Ik gebruik de sokjes voor mijn Duitse Herder en tot volle tevredenheid. Daarom nu weer bij besteld. Ze passen uitstekend en mijn hond is er helemaal aan gewend.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Waardeloos! Het zijn gewoon antislip babysokjes maar dan veel duurder. Ze zaten meteen omgedraaid om de poten van mijn hond die vervolgens probeerde op nu nog gladdere pootjes over de houten vloer te lopen met alle nare gevolgen van dien. Ik voel me bedrogen!
Beoordeling: [1 van de 5 sterren]
Laatst bekeken items