opc_loader

Flexilijn Vario

Artikelnr: 2114
24,95
Variant
Kleur
Maat
Uitverkocht
x
Beschrijving

NIEUW: de Flexilijn Vario met elastiek; Prijs incl. tussenstuk van elastiek!

Een flexilijn heeft een aantal nadelen. De hond wordt beloond voor trekgedrag en kan in een onbewaakt moment de weg op schieten. Daarbij kunnen de abrupte stops aan het einde van de lijn blessures veroorzaken en een revalidatie nadelig beïnvloeden. Tijdens een revalidatie krijgt uw hond meestal 6 weken lijnrust voorgeschreven. Daarna mag uw hond weer geleidelijk meer vrijheid hebben. Helemaal los is dan nog niet aan te bevelen. Omdat een hond in een vaste lange lijn kan blijven hangen, heeft een flexilijn met elastisch eindstuk mijn voorkeur. Met dit stuk wordt bij een abrupte eindstop de kracht opgevangen.

Daarom treft u nu ook een Flexilijn van 5 meter aan in mijn webwinkel. Deze Flexilijn dient u bij revaliderende honden absoluut met het meegeleverde elastische eindstuk te gebruiken. Ook voor gezonde honden is dit sterk aan te bevelen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. 

Wanneer u ook het Led stuk mee wilt bestellen, geef dit dan bij uw bestelling aan. Er zijn 2 maten (S/M en L); Dogfysion levert u automatisch de goede maat mee. Dit Led stuk is niet elastisch.

De Flexilijn is bij Dogfysion leverbaar in 1 kleur en 3 maten:

  • S voor honden tot 15 kg
  • M voor honden tot 25 kg
  • L  voor honden tot 60 kg

Ook aan u is gedacht. Dogfysion voert de Flexi alleen in de lintuitvoering: geen koord wat in je hand kan snijden of een andere eigenaar/hond kan verwonden. Daarbij is de handgreep van de Vario M en L met een wieltje aan de grootte van de hand aan te passen. 

NB Laat kinderen geen flexilijn gebruiken!

Beoordelingen (0)
Flexilijn Vario heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items
24,95