opc_loader

Incontinentieband reu

Artikelnr: 2045
6,95
Maat
Uitverkocht
x
Beschrijving

Deze incontinentieband is speciaal voor de voor urine licht incontinente reu een uitkomst. Geen luier, maar toch geen ongelukjes. De band is gemaakt van polyester en gevoerd met zachte stof. De band sluit met klittenband op de rug en biedt ruimte aan inlegmateriaal. Zo kunt u met de band iets meer vocht opvangen. De band kan ook gebruikt worden bij voorhuidontstekingen en markeringsgedrag.

De band is verkrijgbaar in 5 maten. Voor het kiezen van de juiste maat, moet u ter hoogte van de penis en dus niet ter hoogte van de taille de omvang van uw hond meten.

Houd bij het bepalen van de maat rekening met de benodigde overlap en dikte van eventueel inlegmateriaal om de band te kunnen sluiten. Meet dus ruim en ga vooral ook uit van de hoogte van de band. De aangegeven lengte is namelijk de totale lengte van de band (incl. klittenband). Wanneer uw hond bijv. dus omvang 48 cm heeft, heeft u in verband met benodigde overlap maat M nodig.

 lengte band x breedte band

  • XS    40 x 10 cm
  •  S     49 x 14 cm
  •  M     59 x 19 cm
  •  L     74 x 23 cm
  • XL     90 x 30 cm

Beoordelingen (2)
Incontinentieband reu

Blijft goed zitten. TIp: ook weer niet té ruim meten, mag best een beetje strak zitten bij een grote hond.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Geweldig artikel! Medicatie was geen optie, de hond is al wat ouder en drinkt vrij veel dus er zou teveel spanning op zijn de blaas komen waarschijnlijk. De band werkt perfect, blijft prima op zijn plaats zitten en de hond heeft er totaal geen last van! Erg tevreden mee!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items