opc_loader

Fleece Harness

Artikelnr: 2030
  • Alleen maat 1 nog in geel fleece/bruin band te verkrijgen.
  • Alleen maat 1 en 2 nog in bruin te verkrijgen

Kies bij uw bestelling dan de kleur anders en vermeld de gewenste kleur bij opmerkingen.

29,50
Kleur
Engelse Maat
Uitverkocht
x
Beschrijving

In 10 kleuren leverbaar. Voor de kleine maar ook de stoere hond!

Dit Fleece Harness van Dog Games wordt in Engeland gefabriceerd. Het tuig heeft een geweldige pasvorm, is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit fleece, geeft de hond volledige bewegingsvrijheid, is vriendelijk voor de huid en vacht, is mooi afgewerkt en heeft 2 sluitingen. Dit tuig is dus ideaal voor die honden die door leeftijd, een operatie of uitvalsverschijnselen moeite hebben een poot op te tillen. Voor honden met nekklachten en een slechte achterhand is dit tuig een grote aanrader. Ook de gezonde en sportieve hond zal dit tuig natuurlijk niet misstaan. Is uw hond gezond maar heeft hij soms trekgedrag of gebruikt u vaak de flexilijn dan is dit tuig aan te raden om klachten aan de nek te voorkomen. 

Het tuig kan in de kleuren zwart, bruin, blauw/zwart, rood/zwart, camo/bruin, roze/zwart, paars/zwart, geel/bruin, fluoriserend geel/zwart en fluoriserend oranje/zwart besteld worden. Het gele en oranje tuig is door de kleur en reflecterende stiksels bij uitstek geschikt om uw hond in het donker zichtbaar te maken zonder lampjes of reflecterende halsbanden te hoeven gebruiken. Het tuig kan op 30 gr. gewassen worden; na wassen kort centrifigeren en niet in de droger.

Is maat 6 voor uw hond te klein, zie dan onder https://www.dogfysion.nl/tuigjes/fleece-tuig-met-borstring. Dit tuig is in rood, blauw, zwart, grijs en olijfgroen te verkrijgen. 

In combinatie met het Fleece Harness kunt u voor een bruine Fleece riem (bij het bruine en camo tuig) of een zwarte Fleece riem (bij de overige tuigjes) kiezen. De Fleece riem ligt heerlijk in de hand en is in 2 lengtes en 2 breedtes leverbaar.

Meet voor de Maatvoering de maximale omvang van de borstkas. Kies voor de maat waar de omvang van uw hond het beste in valt. Zit uw hond op de bovengrens van een maat, kies dan voor de grotere maat, zeker als uw hond nog in de groei is of een brede en/of diepe borstkas heeft. Wanneer uw hond een grotere borstomvang heeft dan 89 cm en erg trekt, kies dan voor een Perfect Fit Harness. Ook voor honden met een borstkas die afwijkend is van het gemiddelde, is het Perfect Fit Harness aan te bevelen. 

Richtlijnen maatvoering

Engelse maten:

  • 0      28-38  cm
  • 1      38-46  cm
  • 2      38-56  cm  (heeft tov maat 1  3,5 cm meer ruimte op de borst)
  • 3      43-61  cm
  • 4      48-66  cm
  • 5      53-77  cm
  • 6      61-89  cm

Beoordelingen (3)
Fleece Harness

Perfect voor mijn hond met klachten halswervels. Loopt er duidelijk beter op dan met gewone tuig.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Nu al enkele maanden het fleeceharness in gebruik. Mijn duitse herder heeft rug en nekklachten en met dit tuig loopt ze niet meer mank. Hij zit perfect en ze krijgt hem met plezier om. Echt een aanrader.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

kwa mooiheid kies ik niet voor een tuig. Maar als ik met pippa ga steppen,fietsen, joggen of een kind laat wandelen met haar dan wel.
Dit tuig in de lichtgevende reflexerende gele variatie gekocht. Zit mooi aangesloten. Is zacht genoeg voor de dunne podenco huid! Prima wasbaar. Krijg er veel komplimenten voor:-) Makkelijk aan te doen.
Uitstekende keus. En nu we het gewend zijn vind ik het haar ook zeer sportief staan!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
29,50