opc_loader
Levering

Ophaaltijden DHL:

Maandag t/m zaterdag om 14.00.

Bezorging binnen 24 uur door corona helaas niet gegarandeerd. 

Informatie

              

        Nu op facebook!

         

info@dogfysion.nl

  • NL 63 RABO 0140 8416 60
  • BIC     RABONL 2U

      

Betaling via:

  • Ideal
  • Vooruit betalen per bank
  • Ophalen op locatie in Kamerik

                 

Bezorging:

  • DHL

                    

Back on Track sportdeken

Artikelnr: 2083

De Back on Track sportdeken gaat uit het assortiment van Dogfysion. Daarom nu alle resterende maten met super veel korting en alle maten voor 1 prijs.

OP = OP

61,00 35,00 U bespaart: 43%
Maat
Beschrijving

Speciaal voor de sporthond en de hond met chronische rugklachten (zie foto's)

Back on Track produkten zijn gemaakt van textiel met warmte weerkaatsende eigenschappen. Het textiel is een synergie tussen oude Chinese ervaring en moderne wetenschappelijke textiel technologie. Tijdens de productie van de polyester en polypropylene weefsels worden keramische deeltjes in de weefsels gesmolten. Een eigenschap van de keramische deeltjes is dat deze, wanneer ze worden verwarmd door lichaamswarmte, een warmte uitstralen die gericht is op het lichaam. De warmte die op deze manier wordt weerkaatst is een langgolvige warmtestraling wat hetzelfde is als langgolvige infraroodstraling. De Back on Track dekens zijn daarom bij uitstek geschikt voor sporthonden om blessures te voorkomen, maar zijn ook voor de hond met rugpijn een aanrader. Honden met spondylose, hernia of rugklachten ten gevolge van een probleem in voor- of achterpoot, hebben vaak door deze warmtestraling minder start- en bewegingsproblemen.

De maasdeken van Back on Track is gevoerd met de keramische stof aan de binnenkant. Het net vormt zich makkelijker naar het lichaam dan andere minder elastische stoffen en is daardoor handiger aangaande pasvorm. Dit heeft als gevolg dat honden die vaak geen deken om willen hebben, deze lichte deken wel willen accepteren. De deken kan gebruikt worden onder andere dekens of wanneer men een dun en handige deken wil om te gebruiken voor en na de trainingen, na een bad of wanneer uw hond in de zomer nat geregend is. De vacht droogt sneller omdat de vochtdoorlatendheid van de maasdeken maximaal is. Er bevinden zich reflectoren aan de zijkanten.

De deken is leverbaar vanaf 21 tot 91 cm ruglengte. Daarbij heeft de deken voor optimale pasvorm een vetersluiting op de boeg en een verstelbare opening voor de kop. Zelfs voor honden met een hoge staartdracht is ter hoogte van de staart een ritsluiting. Voor elke hond is dus een perfect passende maasdeken te bestellen. Dit maakt dat de deken ook na gewenning 's nachts gedragen kan worden. Meet voor het bepalen van de ruglengte de afstand tussen staartaanzet en overgang borst/nek van uw hond.

Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing door. Voor uitgebreide informatie: klik product aan.

Wasvoorschrift: 

Beoordelingen (1)
Back on Track sportdeken

Past perfect, en hond vindt het prima. Is lekkere lichtgewicht deken, tot in details uitgewerkt.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Winkelwagen
Bezorging

Alle bestellingen worden met DHL verzonden; kleine artikelen als brievenbuspakket.

Houd u mailbox in de gaten zodat u weet wanneer u bezorging kunt verwachten. 

                                              

Gastenboek
Karin Beelen 
Heb sinds 2 dagen het Perfect Fit tuig voor...
els kampman 
het Medical Pet Shirt is niet geschikt voor...
Top 3 Verkocht
Laatst bekeken items
61,00 35,00